BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, June 9, 2011

Game Like sampai Lebam oleh Admin Nurul

okey , harini admin buat game , iaitu like profile membe-2 korang smpai menang . hadiah dia topap RM50 .
korang nak share ngan membe korang pun bole .

okey sebab ramai yangtak setuju ngan syrat-2 tu . jadi admin telah mempercepatkan mase game ni . kerana kesuntukan mase . harap maklum
JANGAN lah marah dengan syarat-2 tu sebab admin dah kate keputusan tu muktamad . 

admin bagi kelongaran untuk korang merasuah membe-2 korang .Peserta pertama
najiha jie
Peserta kedua 
blue ericsson

Peserta ketiga 

syafiqa razak
Peserta ke Empat 

jeny ferwhong
peserta terakhir 
fahmi jaafar

okey itu lah pesertanya . dah admin masih mencari lagi pemenangnya . = )
dan tunggu lah sehingga admin dapat mencari 
pemenangnya * admin dah melalut ni = )

da bace kan . semlm saje je la join contest ni . nak cube nasib laa katekan .
hee :)
tak tawu pulak , blue ericsson the winner ! wohooo !
emg suke habes laa aku kan .
sape laa yg nak bagi kite rm50 mcm to je kan . hee :) . terima kasih banyak² kat admin nurul to oke ♥

0 comments: