BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, October 3, 2012

EXAM MANIA

Jadual Peperiksaan Akhir Tahun Setara Tingkatan 4 Tahun 2012 :


3/10/12 (Wed) BM1 and BM2
4/10/12 (Thurs) BI1 and BI2
5/10/12 (Fri) Accaunt2 and accaunt1


Harini start Bm . Heaven dah lepasss . Time PMR gap takde exam . Fuhhhh (y)







AL-FATIHAH BUAT ARWAH AFIFF FARIS 

Monday, October 1, 2012

beza dekat rumah dengan public

Well , semua orang pernah menyanyi betul kan? 
Nak tahu aku ni macam mana ? Heee





Ada faham ? 
Aku ni sangat lah pemalu depan orang .
Kalau tetiba aku nyanyi tu keluar suara,untung lah korang HAHA
Kbye ;p


Sunday, September 30, 2012

♪ ♥ ♫


Seems like it was yesterday when I saw your face
You told me how proud you were but I walked away
If only I knew what I know today

I would hold you in my arms
I would take the pain away
Thank you for all you've done
Forgive all your mistakes
There's nothing I wouldn't do
To hear your voice again
Sometimes I want to call you but I know you won't be there

I'm sorry for blaming you for everything I just couldn't do
And I've hurt myself by hurting you
Some days I feel broke inside but I won't admit
Sometimes I just want to hide 'cause it's you I miss
You know it's so hard to say goodbye when it comes to this

Would you tell me I was wrong?
Would you help me understand?
Are you looking down upon me?
Are you proud of who I am?
There's nothing I wouldn't do
To have just one more chance
To look into your eyes and see you looking back

I'm sorry for blaming you for everything I just couldn't do
And I've hurt myself
If I had just one more day, I would tell you how much that
I've missed you since you've been away

Oh, it's dangerous
It's so out of line to try to turn back time

I'm sorry for blaming you for everything I just couldn't do
And I've hurt myself
By hurting you


this song is very meaningful .
everytime dengar mesti sebak jee :(

♥ abil4fauziah ♥

Last friday cg Raihani bercerita kisah seorang suami yg menanggung beban seorang diri 
untuk menjaga isteri tersayang. Actualy cg Raihani nak kongsi pasal penyakit 'asma' je. Tu yg keluar cerita pasal Abang Abil ni.

Abang Abil baru kawin dengan Kak Gee 2years . Tapi belum ada rezeki nak dapat anak.
Pendekkan cerita. One day Kak Gee diserang penyakit asma ni and last word yg dia bagitahu Abang Abil 'panggil ambulance' .  OTW pergi hospital Kak Gee taksedarkan diri mungkin jantung terhenti . Alhamdulilah  Kak Gee dapat diselamatkan and doktor kata dalam masa 3hari Kak Gee akan sedar. Tapi lepas 3hari Kak Gee tak sedar lagi. So doktor buat scan and daripada situ dapat tahu Kak Gee kena brain damage . Kesian Abang Abil :( Dia ambil masa 3jam keluar pergi McD nak tenangkan fikiran sekejap. Then Abang Abil buat desicion berhenti kerja sbb nak jaga wife kesayangan dia.

Berat Kak Gee menurun sgt dari 78kg - 30kg . Bayangkan hari2 cuma dapat makan susu/bubur/oat yg Abang Abil bagi sbb terpaksa makan guna tuib. Abang Abil selalu mengaji sebelah Kak Gee . Bila Abang Abil keluar,radio akan dipasang tandanya Abang Abil tiada dirumah . Macam tu sekali Abang Abil jaga isteri dia. Buat facial,mandikan,tukar cadar,kerja2 rumah semua lah Abang Abil yg buat. We should proud of him :)Kami tahu Abang Abil rindukan Kak Gee.Abang Abil mesti tabah,kuat hadapi ujian Allah tau.

Ni blog dia kalau nak tahu cerita dari mula lagihttp://abil4fauziah.blogspot.com

SYARANI AHMADI


I just want to let you know ,   

I wont ever let you go ♥


Wednesday, March 28, 2012

Its Been A Long Time

HUARGHHHHHHH . Lama tak berblogging niii >.<
Banyak yg terjadi . Tapi tapi tapiiiii
Malas nak menaip panjang-II
Kbaiii .

=p